Nyförvärv herr

Granit Ademi Granit Ademi
I och med att herrlaget tappat Emil E, Stefan S och Oliver B (något ansvariga visste tidigare) så var spelare in viktigt - speciellt anpassat till position där laget är tunna.

Därför kul att kunna presentera nyförvärvet Granit Ademi (ytterback, 25 år) som klar för ISH herr, spelklar tills matchen mot Gislaved 6/8 (som spelas på Sennans IP, mer info senare). Granit är fostrad i Falkenbergs FF, sedan Stafsinge, Ullared och detta första halvår 2021 i Arameisk-Syrianska fr Södertälje (div 2) - hjärtligt välkommen Granit!!

Anders Wallin säger;
- Granit har visat upp sig på tre träningar och vi har gillat vad vi sett. Just på ytterbackspositionen har vi varit tunna och av det jag har sett är han en spelare med fin teknik, fina fötter och bra förståelse.


Någon/några provspelare är ytterligare på väg in, vi får se vart detta landar.


// Kansliet