Träningsstart dam&herr

DAM
Damlaget startade upp sin träning i förra veckan på onsdagen, därefter träning torsdag, padelturnering lördag och träning måndag samt tisdag denna veckan. Ikväll väntar en träningsmatch mot Hittarps IK med avspark kl.19.00.
Alicia Hansson åker i dagarna tillbaka till USA för studier och är inte med någon match innan avresa, Evelina Persson (redan saknad på mer än ett vis, avtackning kommer..) flyttar hem till Bohuslän igen efter färdiga studier i Halmstad men är eventuellt tillgängling under augusti månad, Sofia Voldby är med dom 3 första seriematcherna innan även hon åker till USA och studier. Nu testas den breda damtruppen och andra får kliva fram, kommer en provspelare senare i augusti. Första seriematchen är derby på "hemmaplan" mot BK Astrio Onsdag 4 Augusti.

HERR
Herrlaget började träna i måndags 26/7 och har ex antal träningar fram till "höstpremiären" på hemmaplan mot Gislaveds IS Fredag 6 Augusti. Emil Elveroth och Stefan Stojkovic har flyttat pga jobb och är inte tillgängliga mer, liksom Oliver Bryneus som åker tillbaka till USA för studier. Däremot är nu Zemri Callaku helt matchklar och några provspelare skall synas i dagarna, kan bli intag. Även vår nya målvakt Robertino Klajic är sakterliga på väg in i träning igen, en stegring av det hela pågår.


// Kansliet
  
Etiketter: herr dam