Inför Ulricehamns IFK - IS Halmia Dam

Sista matchen innan sommaruppehåll., och chans att gå på semester som serieledare

Matcherna avlöser varandra i rask takt, men efter kvällens insats väntar välförtjänt vila för Halmia Dam. Är det som serieledare tro?

Ulricehamns IFK
Laget har det tufft i tabellens bottenskikt men är inte så dåliga som man kan tro trots placeringen som nästjumbo. Det stora bekymret har hittills varit målskyttet med endas tfyra gjorda mål framåt, däremot är man bättre defensivt jämfört med övriga bottenkonkurrenter. 

IS Halmia
Satte gasen i botten senast och gjorde både 1-0 och 2-0 dom första tio minuterna i hemmamötet med just Ulricehamn. 3-0 kom efter en dryg halvtimme och stängde matchen helt. I andra halvlek är det en ganska öppen historia i värmen men segern var aldrig hotad. Sofia Voldby har gjort hattrick två matcher irad, dvs 6 mål på dem två senaste och jagar Bergdalens Izabella Bergström i skytteligatoppen. En vinst idag och man kan gå till vila som serieledare, en inte helt dum morot att bära med sig.

Avspark
Ikväll 6/7 kl 19.30 på Lassalyckan i Ulricehamn. Eventuellt sänds matchen via Solidsport, se länk nedan.

Länkar
Ulricehamns hemsida
Tabell och spelschema
Hallandsposten
Ulricehamns tidning (betallåst)
Solidsport

// Kansliet
 

Etiketter: dam