Inför Stafsinge IF - IS Halmia Herr

Bortamatch mot serieledarna

Det ät tätt mellan matcherna just nu, och efter bara en dags vila efter cupförlusten mot Eskilsminne är det nu dags för seriespel igen. Serieledande Stafsinge väntar på bortaplan där Halmia behöver komma upp i nivå för att knipa alla tre poäng. Efter dagens match väntar elva matchfria dagar där man får återhämta sig.

Stafsinge IF
Falkenbergslaget Stafsinge har inlett serien på bästa möjliga vis via två raka segrar. 3-1 hemma mot Vejby i premiären följdes upp av 5-2 borta mot Råå. Tillsammans med Hittarp är man dom enda lagen med full pott efter två omgångar. Simon Andersson har stått för tre av Stafsinges åtta mål hittills och den tidigare FFF och Vinbergspelaren blir något att bita i för Erik Pålsson och Adrian Hallsö i Halmias mittlås.I Stafsinge finns även Flamur Hashani och Medion Kabashi som vi bland annat känner igen från deras utflykt till Ullared.

IS Halmia
Vårt rödvita gäng studsade tillbaka från den miserabla hemmapremiären och stod upp bra mot ett piggt och duktigt Eskilsminne. Trots stor rotation så malde man ner Eskil, inte minst i andra halvlek. Segermålet uteblev dock och istället kontrade gästerna in vinstmålet i slutskedet. Prestationen överlag var ett steg framåt, men det finns en bit kvar till nivåerna från Astrio och Anderstorpsmatcherna. Med den rutin och kvalité som finns i truppen så finns det nu ingen ursäkt till svag prestation borta mot serieledarna, det krävs full fokus från start och INGEN tillåts falla ur ramen. Vi är bara i början av serien, men det är nu vi skapar goda vanor som vi sedan kan ha med oss i ryggen framöver. Stefan Stojkovic är tillbaka efter sjukdom åter i truppen.
Kom igen boys!

Avspark
Torsdag 17/6 kl 19.00 på Stafsinge IP. Matchen sänds av Hallandsposten i samarbete med Hallands Nyheter.

Länkar:
Stafsinges hemsida
Tabell och spelschema Division 3 SydVästra Götaland
Hallandsposten
 

Etiketter: herr