Inför Husqvarna FF - IS Halmia Dam

Tidig seriefinal på bortaplan

Halmias damer rester österut för möte möte med serietvåan Husqvarna. Kan man med premiärsegern i ryggen återigen göra en lika bra insats så finns stora möjligheter till en trevlig hemresa.

Husqvarna FF
Hemmalaget HFF inledde segern med en övertygande seger borta mot IFK Värnamo. Det var länge jämnt och mållöst men inom loppet av fyra minuter i mitten på andra halvlek så säkrades segern genom två mål av 18-åriga Wilma Wigren. Slutresultatet 0-3 kom sedan med tio minuter kvar. Förra säsongen slutade man 8a i serien, med bara fyra poängs marginal till nedflyttning. Kanske har man fått bättre ordning på laget i år och kan rida vidare på den fina premiärsegern? Ett ung lag som säkerligen vill förstöra söndagen för seriefavoriterna IS Halmia.

IS Halmia
Trots studenttider så kan tränare Peter Blomqvist i stort sett mönstra bästa möjliga lag. Alva Johansson är på väg tillbaka efter skada men inte med på söndag. Samarbetet med Snöstorp Nyhem är fortsatt aktivt och kommande vecka lånar man ut Tilda Boquist och Evenlina Brag till våra grönröda vänner. Samtidigt finns ett samarbete med Falkenbergs FF där Meja Håkansson, Izabella Blomqvist och Kayla Thomas tränar med Halmia men spelar matcher med FFF's F17.

Avspark
Söndag 13/6 kl 14.00 på Vapenvallen, Husqvarna. Matchen sänds live via Husqvarnas hemsida för er som inte beger er österut.

Länkar:
Husqvarnas hemsida
Tabell och spelschema

// Kansliet
 

Etiketter: dam