Inför IS Halmia Herr - Waggeryds IK

Hemmapremiär och seriefinal!

Förväntningarna på årets IS Halmia Herr är höga, och dom blev inte mindre efter fredagens seriepremiär. Ett taggat Halmia gjorde processen kort med hemmalaget Anderstorp och slutresultatet 1-8 är i underkant sett till antalet skapade målchanser.

IS Halmia
Kommer till matchen fullproppade med självförtroende efter seriepremiären och vinsten i träningsmatchen mot Astrio. Nu gäller det att inte sväva iväg och bli bekväma, en vinst ger ingen uppflyttning utan det är hårt jobb som krävs match efter match innan laget förhoppningsvis kan fira i november. Med den kvalité och bredd som finns i årets trupp så är lagets största motståndare ingen mindre än dom själva. Nu är man tillbaka hemma på Örjans vall och vill garanterat visa sig från den bästa sidan inför sina supportrar. Kenan Covrk är tillbaka efter sjukdom, i övrigt är det samma trupp som mot Anderstorp.

Waggeryd
Torsdagens motståndare kommer från den småländska byn Vaggeryd (3 mil söder om Jönköping). Laget var nykomlingar i division 3 ifjol (uppflyttade från div4) och placerade sig till slut på en mycket fin tredjeplats bakom Höganäs och Astrio. 7 vinster, 0 oavgjorda och 4 förluster samt 23-20 i målskillnad blev facit till slut. Den interna skytteligan vittnar om ett jämnt lag där ingen spelare gjorde mer än 5 mål, men där hela tolv spelare bidrog till den totala målproduktionen. I helgen seriepremiär besegrade man Råå IF hemma på Waggeryds IP med hela 5-1, det vankas därmed tidig seriefinal på Örjans vall.

Avspark
Torsdag 10/6 kl 19.00 på Örjans vall. Matchen direktsänds även på hallandsposten.se.

Information till besökare
Örjans vall tar emot max 500 åskådare med liggande restriktioner. Entréerna öppnar 1 timme före avspark, dvs 18.00. Vi kommer att ha två insläpp vid huvudentrén, där går det att betala med både kontant och swish. På baksidan av Örjans vall kommer ett insläpp att finnas, här kommer ni in med swish eller frikort (club 1907/årskort), ingen kontanthantering i detta insläpp alltså. Vi vill också påminna om att hålla avstånd till varandra, både i köer och på läktaren. Sist men inte minst så kommer två försäljningsställen att vara öppna, dels Örjanstugan där ni förutom vårt vanliga sortiment även kan köpa våfflor eller Sivs goda mackor. Utanför Örjanstugan grillas korv och hamburgare, ni betalar först inne i Örjanstugan och får då korvbröd/hamburgerbröd med er ut till grillen. Även kiosken på huvudläktaren närmst entrén är öppen. 

Länkar
Waggeryds hemsida
Tabell och spelschema
Hallandsposten

// Kansliet
 

Etiketter: herr