Laholms FK - IS Halmia Dam 2-2 (1-2)

Oavgjort trots stor dominans från Halmiatjejerna

Jämna första 20-25 minuter, sedan trampade Halmia gasen i botten men brände på tok för mycket offensivt.

Blandade känslor från huvudtränare Peter Blomqvist efter matchen.
- Vi visade klass, men ändå inte. Vårt spel satt bra och vi är tunga att möta, dessutom skapade vi massor av målchanser. Undantaget två långbollar (som båda resulterade i mål från Laholm) som vi måste hantera bättre så var vi realativt bra bakåt.

- Oförmågan att inte vinna när vi ändå visar klass rent spelmässigt gör att det helhetsmässigt ändå inte var tillräckligt bra.De avgörande lägena i offensivt och defensivt straffområde måste skärpas, men omständigheter med bristande matchning och första passet på naturgräs kan vara en viss förklaring.

Genrepet är avklarat och nu väntar seriepremiären på lördag hemma mot BK Kenty. Avspark 13.00 på Skedalaheds konstgräs. Inträde 80 kr och max 100 åskådare tillåtts.

Länkar:
Hallandsposten
Laholms FK

// Kansliet
 

Etiketter: dam