Herrarna plockar in en joker

Stefan Stojkovic, senaste tillskottet i Halmia Herr. Foto: IS Halmia Stefan Stojkovic, senaste tillskottet i Halmia Herr. Foto: IS Halmia
Anfallsspelare förstärker en redan stark offensiv

En mittback står högst på önskelistan, men ett lyckat provspel av Stefan Stojkovic gör att Halmia plockar in den långa anfallaren, till en börjar fram till sommaruppehållet.

Stefan är född -93 och känner sig redan hemma på Örjans vall efter att ha tillhört grannarna Halmstad BK upp till deras U19. Därefter har han representerat Varbergs Bois, Snöstorp Nyhem, Kentucky Wildcats (USA) och nu senast Unnaryds Goif.

Halmias huvudtränare Anders Wallin säger såhär om senaste tillskottet:
- Stefan har provtränat med oss under ungefär en månads tid och har imponerat så mycket att vi nu väljer att knyta honom till oss. Vi har redan en stark offensiv men har faktiskt saknat en naturlig backup till centerforwarden Jonatan Eriksson. 

Stefan säger själv såhär om sin första tid i Halmia:
- Jag är imponerad över bredden i laget och tempot på träningarna. Vi hade ett bra lag i SNFF när jag var där (i division 3), men det här är ytterligare ett snäpp upp utan tvekan.
Efter att ha haft lite problem med hjärtat (helt återställd nu) så spelade jag på lägre nivå i Unnaryd (division 5), men nu är jag grymt revanschsugen på att få visa vad jag går för.

Vi hälsar Stefan välkommen till "Laget i vårt hjärta" och ser fram emot att matcherna snart kan dra igång.

// Kansliet
 
Etiketter: herr