Kan ni hjälpa oss med Bingolottoförsäljningen?!

Pandemin fortsätter att utmana oss alla, så även delar av verksamheten i och runt vår förening. Vår viktiga försäljning av Bingolotter på City Gross på helgerna måste omgående förstärkas med ett par nya personer. 
  
Vi söker dig eller er som kan hoppa in och bemanna vårt bord några timmar på helgen vid något tillfälle varje månad. Det finns handsprit att tillgå och vi har ett plexiglas mellan oss och kunderna för att känna oss trygga. 
  
Utöver en ovärderlig insats för föreningen så får du träffa massor av folk och blir del av en gemenskap som sätter krydda på tillvaron. 
  
Hör gärna av er till vår ansvarige Thomas Robarth på 0734–246986 eller thomas.robarth@hotmail.com om ni kan tänka er att vara med eller vill ställa frågor. 
  
// IS Halmia 
 

Etiketter: föreningen