Lägesrapport kring DM samt seriespel för herr & dam

Fortsatt förbud mot matcher

Pandemin verkar inte vilja släppa taget, inte minst här i Halland där smittspridningen fortsatt är stor.

Samtliga matcher är inställda fram till och med 14/3, men mycket tyder på att samma sak gäller hela mars månad. Detta innebär att DM skjuts på framtiden, mer besked kring just DM väntas i mitten på mars, men tanken är att man ska dra igång vecka 14, om matcher tillåts dvs.

Med tanke på att alla matcher troligtvis är inställda hela mars månad, och seriestarten är planerad 10 (dam borta mot Ulricehamn) resp 14 april (herr hemma mot Gislaved) så lutar mycket åt att även seriespelet flyttas fram ett par veckor. Mer besked väntas inom kort från Svenska Fotbollsförbundet. Olika enkäter har skickats ut till föreningarna med diverse frågeställningar kring en ev senareläggning av seriespelet. 

Mycket mer finns inte att dela just nu, det är fortsatt högst oklart när matcher och seriespel kommer igång igen och gissningsvis så kommer inte publik att tillåtas från start.

Vi håller tummarna för att smittspridningen minskar och att vi snart får samlas för att bevittna våra duktiga och ambitiösa representationslag. Håll ut Halmianer, vi ses "snart" igen.

// Kansliet
 
Etiketter: herr föreningen dam