IS Halmias årsmöte, så gick det.

IS HALMIA har haft årsmöte!

Detta årsmöte, som genomfördes torsdagen 25 februari, fick avhållas digitalt för första gången. Årsmötet brukar ju vara ett trevligt tillfälle att möta sina Halmia-vänner och språka ett tag i samband med mötet. Nu fick det hållas mer spartanskt och till vår hjälp hade vi ett mentometersystem vilket fungerade utmärkt. Var och en satt med sin mobiltelefon och gav svar på frågorna som ställdes. Håkan Björklund ställde upp som årsmötets ordförande vilket vi var glada för. Mötet inleddes med positiva och optimistiska rapporter från dam- och herrlag.

Trots att matcherna blev få och ett minimalt antal människor tilläts komma gjorde föreningen ett överskott på drygt 300 000 kronor. Olika bidrag kompenserade delar av det ekonomiska bortfallet men allt arbete med Loppisen och en väldigt inspirerad lottförsäljning bidrog också till överskottet. Vilket dock var budgeterat eftersom målet är att föreningen ska bli skuldfri inom inte alltför avlägsen framtid.

En ny styrelse valdes. Ordförande Anders Nelson accepterade omval för ännu ett år. Kvar från föregående år var Nils Bäckström, Nikola Trubarac och Ulf Fembro, vilken kommer att fungera som sekreterare och vice ordförande. Den senare uppgiften tar han över från Magnus Backe, som lämnar styrelsen efter flera förtjänstfulla år. Han avtackades liksom Stefan Lemon, som också lämnar styrelsearbetet. Nya i styrelsen blev Annika Pettersson och Peter Lerner, som inspirerat accepterade att bli valda. De kommer båda att tillföra god energi och nya kunskaper. Som revisorer valdes Christer Persson och som revisorssuppleanter Göte Arvidsson, Roiene Engdahl och Sara Lemén Bergström. Valberedning blir Heinz Martini, Tommy Filipsson och Leif Nilsson. 

Till sist meddelades årets pristagare: 
IS Halmias vandringspris: Celine Gysenius 
Östrands vandringspris: Oskar Rantala Törnfeldt 
Sten Olssons vandringspris, dam: Sofia Voldby 
Sten Olssons vandringspris, herr: Kenan Covrk 
Årets ungdomsledare: Andreas Sjöqvist. 
Årets ungdomsspelare, pojk: Adam Frånberg  

GRATTIS till alla - priserna kommer att delas ut vid festligare tillfälle längre fram, förhoppningsvis när vi får komma och titta på när våra lag spelar match. Då får vi också återigen träffas, alla goda Halmiavänner, dricka en kopp kaffe och samtala om livet. Visst saknar man det väldigt mycket nu?


// Kansliet
 

Etiketter: föreningen