IS Halmias kansli och marknad, vilka är de?

Markus Wephton, ny Marknadsansvarig i IS Halmia. Foto: Privat Markus Wephton, ny Marknadsansvarig i IS Halmia. Foto: Privat

Det här är personerna bakom kulisserna

Med anledning av lite nya tjänster och nyförvärv så kommer här en liten presentation av oss som idag arbetar för föreningens välmående och utveckling inifrån "hjärtat".

Leif Jönsson har som bekant bytt från Klubbchef till Sportchef samt assisterande tränare i vårt damlag. Leif är idag en av tre personer som utöver styrelsen har Halmias kansli som arbetsplats. De övriga är Christoffer Andréasson och Markus Wephton.

Idag presenterar vi vårt allra senaste nyförvärv, nämligen Marknadsansvariga Markus Wephton.

Vem är Du?
- Markus Wephton, 49 år. Ny Marknadsansvarig i IS Halmia. Intressen är fotboll (Arsenal), golf och padel.

Vad har du tidigare gjort i din civila karriär?
 - Drivit företag i 20 år, (Golf Joy Travel, Footballtravel, Idyll Cosmetics) innan det jobbat på Öhrlings och Lokaldelen.

Vad har du för tidigare relationer med Halmia?
 - Jag kom in i klubben som ungdomstränare i P2005/06 för 2 år sedan (tidigare ledare i Leikin i 8 år) och är med i ledarstaben för U16 under 2021. Här finns många bra spelare som jag verkligen ser fram emot att coacha vidare och hoppas såklart att några av dem kommer få chansen i A-laget i år. Kom gärna ner till Halmstad Arena och kolla på ungdomarna vi har. Både U15 och U16 ser riktigt bra ut.

Vilket är ditt uppdrag i föreningen, och hur vill du vara med och förbättra föreningen på lång sikt?
- Nu har jag kommit in i föreningen för att hjälpa till med marknadssidan. Förhoppningarna är såklart att vi ska få fler intäkter till föreningen så vår satsning mot Elitettan för damerna och division 1 för herrarna (och ännu högre på sikt för herrarna, varför inte Superettan?) kan ta fart. Halmstad borde kunna ha ett lag i Allsvenskan och ett lag i division 1/Superettan. Men för att klara det behöver vi ha en god och stabil ekonomi. Den är klart bättre men kan såklart bli ännu bättre. Jag hoppas att alla medlemmar och föräldrar till våra ungdomsspelare kan hjälpa till i jakten på nya sponsorer. Alla idéer är välkomna så hör bara av er!

Med en härlig framåtanda som nu genomsyrar hela klubben ska vi tillsammans med våra supporters, spelare, ledare, styrelse, eldsjälar och sponsorer åter ta oss tillbaka. Mitt ledord för 2021 är TILLSAMMANS.
Tillsammans kan vi alla ta Halmia framåt och uppåt, därför lanserar vi nu projektet TILLSAMMANS vilket innebär att alla kan var med på plan på våra matchtröjor. Du kan nu få ditt namn på A-lagens tröjor och på så vis stötta laget i våra hjärtan att nå nya framgångar. Vilken härlig känsla att få vara med på plan med våra herrar och damer och känna sig delaktig i vårt återtåg mot eliten. Vill du vara med som privatperson kostar det 500 kr och för företag 1 000 kr. Maila bara ditt namn till markus.wephton@halmia.se för att boka in din plats.
 
Jag vill även att vi ska hitta samarbeten som gynnar våra spelare och medlemmar med olika rabatter.
 
Framåt Halmia, Uppåt de vita!

Markus når du via kontaktuppgifterna nedan.

markus.wephton@halmia.se - 0739-839932

// Kansliet
 

Etiketter: föreningen