IS Halmias kansli och marknad, vilka är de?

Christoffer Andréasson, kansliansvarig. Foto: Privat Christoffer Andréasson, kansliansvarig. Foto: Privat

Det här är personerna bakom kulisserna

Med anledning av lite nya tjänster och nyförvärv så kommer här en liten presentation av oss som idag arbetar för föreningens välmående och utveckling inifrån "hjärtat".

Leif Jönsson har som bekant bytt från Klubbchef till Sportchef samt assisterande tränare i vårt damlag. Leif är idag en av tre personer som utöver styrelsen har Halmias kansli som arbetsplats. De övriga är Christoffer Andréasson och Markus Wephton.

Idag presenterar vi undertecknad, nämligen Christoffer Andréasson.

Vem är Du?
- Christoffer Andréasson, 36 år, Kansliansvarig. Jag lever ett dubbelliv där jag varannan vecka har mina fantastiska döttrar hos mig (Alva 6 & Nova 8 år). En barnfri vecka blir det mycket tittande på både fotboll och hockey (Lazio, AFC Wimbledon, Färjestad, Hammers, Detroit). Tränar både gym och löpning sedan ett tag tillbaka och är även materialförvaltare åt vårt herrlag så det blir många timmar på Örjans vall.

Vad har du tidigare gjort i din civila karriär?
 - Är utbildad inom Handel och administration, men ramlade in i byggbranschen på ett bananskal efter studenten. Var lärling under ett par år som vvs-isolerare och efter det har jag varit till och från i Halmia (se mer nedan), samtidigt som jag under ett par år drev ett eget företag inom samlarkort.

Vad har du för tidigare relationer med Halmia?
 - Har funnits i föreningen sedan 2010 då jag startade en ledarkarriär som huvudtränare för våra pojkar födda -99. Därefter har jag haft olika anställningar som ungdomskonsulent och administratör samtidigt som jag parallellt tränat ungdomslag eller funnits med som resurs runt de yngre lagen.

Vilket är ditt uppdrag i föreningen, och hur vill du vara med och förbättra föreningen på lång sikt?
- Jag har fått äran att bli kansliansvarig i föreningen, där ska jag vara spindeln i nätet som håller samman många pusselbitar. Det är mycket administrativt med fakturering, administration kring seniorlagens matcher och mycket mycket mer. Mitt mål är att digitalisera föreningens administration för framtiden, samt ge våra lag och ledare de bästa förutsättningarna för att lyckas med utveckling och resultatmål. Det finns så otroligt många fina Halmianer där ute och det är endast tillsammans som vi är starka!

Christoffer jobbar 75% och är oftast på plats på kansliet vardagar 09–15. Ring dock alltid innan eventuellt besök.

christoffer@halmia.se - 0704-045599

// Kansliet
 

Etiketter: föreningen