Information från medlemssektionen

Medlem i IS Halmia 2021.

Ett nytt år ser vi fram emot! Tänk om det återigen kommer att bli möjligt att gå på fotboll! Våra lag har härliga utmaningar under året som kommer! Upp igen för herrarnas A-lag! Damerna ska dels försvara ”bäst i stan” och dels ta sats mot en uppflyttning. Ungdomslagen ska fortsätta den fina utvecklingen och naturligtvis ha riktigt roligt och få minnen för framtiden!

Klubben står som vanligt inför utmaningar, vår ekonomiskt positiva vändning ska fortsätta, lotter ska säljas, sponsorer ska kontaktas, loppisen ska få kunder och kansliet ska fungera. Örjans vall blir fortsatt ömtålig, planer behöver därför garanteras, matchbollar ska fås fram och som sagt - vi hoppas återigen kunna välkomna publiken tillbaka!

Medlemskap i klubben är en viktig grund för att vi ska kunna fortsätta i rask takt enligt våra planer! Se därför till att lösa medlemskap så tidigt som möjligt efter du fått denna information. Vi har nu gått in i ett smartare medlemssystem som ger fördelar såväl för oss i administrationen som för dig som medlem. Det heter ”SportAdmin” och har en app som du kan ladda ner.

För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. Du får tillgång till MedlemsAppen där du har ditt, eller ditt barns, lags aktiviteter, kalender, kallelser, utskick mm. Du kan anmäla om du behöver skjuts eller har plats i din bil genom funktionen Samåkning.

Du kan i förväg meddela om du eller ditt barn är kommer på träningen genom funktionen Förhandsrapportera. Du får ditt medlemskort digitalt i appen och ser även dina betalningar, erbjudanden från föreningen, samt mycket, mycket mer. 

Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, om du inte redan gjort det! 


Med denna information önskar vi en god fortsättning på det nya året och framför allt ett riktigt bra år med IS Halmia!


// Medlemssektionen i IS Halmia

 

Etiketter: föreningen