Meriterad målvakt ansluter till Halmia Herr

Robertino Kljajic, ny målvakt i IS Halmia Herr. Foto: IS Halmia Robertino Kljajic, ny målvakt i IS Halmia Herr. Foto: IS Halmia

Presenterar en smällkaramell lagom till jul

Öster, Degerfors, Ljungskile, Örgryte och Dalkurd. Samtliga föreningar har Halmias nya målvakt tillhört under deras år i Superettan. 

Robertino Kljajic, nyligen fyllda 30 år är Halmias senaste nyförvärv. En välväxt (194 cm) målvakt med fina meriter, där senaste klubben spelade i det tyska seriesystemet.
Fostrad i Högaborg bar det sedan iväg till Tyskland för spel i TSV Rain/Lech i deras fjärdedivision. Ett drygt år senare var han tillbaka hemma i Skåne, men denna gång i Höganäs och svenska division 3. Där gjorde han såpass bra ifrån sig att Superettanlaget Öster hörde av sig och skrev kontrakt med den då 21-åriga Robertino.

Efter Superettanklubbarna ovan så har Robertino representerat Kristianstad FC och tyska Anker Wismar, innan han nu vände hem till Sverige igen. Att det blev just Halmia och Halmstad ska vi tacka hans flickvän för, dem bor numera i stan och har företag ihop.

Både huvudtränare Anders Wallin och målvaktstränare Timy Karlsson har hunnit syna Robertino dom senaste veckorna. Timy som är högt respekterad både lokalt som nationellt i sin roll säger såhär om vår nya målvakt:
- Med en sådan rutinerad målvakt som Robertino, och som har dessa meriter så ser vi fram emot säsongen 2021. Just målvaktssidan har alltid varit pålitlig i ISH, men med detta nyförvärv stärker vi truppen ytterligare avslutar Timy. 

En av föreningens största värvningar på flera år, troligtvis både på papper och i fysik....


Varmt välkommen till IS Halmia "Tino"!!


// Kansliet

 

Etiketter: herr