Nyförvärv till herrlaget

Jonatan Eriksson. Foto: IS Halmia Jonatan Eriksson. Foto: IS Halmia

Pålitlig målskytt ansluter

IS Halmia kan ikväll presentera Jonatan Eriksson som ny spelare i föreningens herrlag.

Jonatan kommer senast från Laholms FK där han gjorde 7 mål på 9 matcher i division 3. Innan dess tillhörde han Tvååkers IF i division 1 där han aldrig riktigt fick det att lossna. 2017 vann han seriens skytteliga med sitt Laholm och det är en central anfallare med näsa för målet som nu förstärker Halmia.
Då Jonatan numera är bosatt i Halmstad så kom Halmia med i bilden, och trots anbud/intresse från lag på högre nivå väljer han nu att fortsätta sin karriär hos oss.

Själv säger han såhär om övergången:
- Det ska bli mycket intressant att vara delaktig i ett spelförande lag. Jag har följt Halmia dem senaste åren.

Jonatan beskrivs som en perfekt "nia" i vårt system, han är en hårt jobbande anfallare som är jobbig att möta, samtidigt som han är en pålitlig poängspelare. Halmia har ryckt i Jonatan tidigare år och 2018 gjorde han bland annat en träningsmatch mot Lindome för oss, därefter blev det Tvååker istället.

Varmt välkommen till IS Halmia Jonatan!

// Kansliet
 

Etiketter: herr