Peter Blomqvist tilldelas pris av Hallandsposten

Foto: Hallandsposten Foto: Hallandsposten

Vinnare av Hallandspostens Lilla Dribblern 2020 som Årets tränare.

Såhär säger Peter själv om priset:
- Såklart jättekul. Men priset är inte bara mitt, det är vårt. Vårt goa gäng förtjänar det här. Utan Martin, Eva och Åsa hade jag inte fått lugn och ro runt mig. Vi passar så bra ihop och tänker likt kring bemötande av människan.
Hela gänget goa tjejer är så underbara att ha att göra med. Det är alltid nära till bus och skratt och det finns så många fina hjärtan som tar hand om varandra. Väldigt enkelt gäng att jobba ihop med. Den stora drivkraften för att träna och utvecklas som spelare ihop med den smarta och väldigt underhållande fotbollen vi vill spela har klaffat perfekt.
Stort tack till Alla i Halmia Dam och även till organisationen i föreningen som tror på sitt damlag.

IS Halmia gratulerar Peter till statyetten, den är han väl värd efter årets säsong, och inte minst om man ser till hur damlaget har utvecklats sedan han tillträdde inför säsongen 2019.

// Kansliet
 

Etiketter: dam