Digitala bingolotter samt uppdatering om försäljning på City Gross

Senaste nytt med anledning av den ökande spridningen av Covid-19.

IS Halmia har valt att tillfälligt stoppa den fysiska försäljningen av Bingolotter på City Gross. Under ett par helger framöver kommer vår bemanning på City Gross att försvinna, detta med anledning av coronaviruset och med vår personals hälsa som prioritet.

Vi hoppas precis som alla andra att smittspridningen ska avta så att vi får fira jul och nyår med våra familjer, och förhoppningsvis kan vi åter bemanna vårt bord på CIty Gross inför inte minst uppesittarkvällen 23 december. 

MEN, förtrösta ej. Vi säljer digitala bingolotter från och med nu. Klicka på länken nedan!

Här köper du dina digitala bingolotter

Vill du hellre ha fysiska lotter så går det att lösa uthämtning via vårt kansli, hör isåfall av er till christoffer@halmia.se eller 0704-045599.

// Kansliet
 

Etiketter: föreningen