Status på herrtruppen

Markus Rydeberg, Adrian Hallsö, Erik Pålsson, Kenan Covrk, Kristoffer Thydell, Oliver Hansson och längst till höger Oliver Brynéus. Samtliga klara för IS Halmia Herr 2021. Foto: IS Halmia Markus Rydeberg, Adrian Hallsö, Erik Pålsson, Kenan Covrk, Kristoffer Thydell, Oliver Hansson och längst till höger Oliver Brynéus. Samtliga klara för IS Halmia Herr 2021. Foto: IS Halmia
Truppen till 2021 börjar sakta men säkert fyllas på, och det ser spännande ut!

Ledarstaben har ni redan fått presenterad, och nu är det dags att ge er dem första 7 namnen på spelarna som ska göra processen kort i division 3. Här kommer de:
  • Erik Pålsson, 25 år och mittback. Kom tillbaka under hösten från ett längre uppehåll pga skadebekymmer. Imponerade stort när han tog plats på bänken och fick några inhopp under seriens avslutande omgångar. En stor och rejäl mittback som är lugn och trygg i sitt spel.
  • Kristoffer Thydell, 27 år och central mittfältare. En ledarfigur på planen med sitt uppoffrande spel. En rutinerad pjäs som aldrig viker ner sig, riktigt jobbig att möta men en spelare man älskar att ha i sitt lag.
  • Adrian Hallsö, 23 år och mittback. Bara 23 år alltså, känns som att "Adde" har varit vår mittback dem senaste 10 åren. Sprider ett lugn i backlinjen med sitt mogna spel och har en väldigt hög lägstanivå. Ett kaptensämne som är lika viktig på som utanför plan.
  • Kenan Covrk, 18 år och central mittfältare. En av våra egna som inför 2020 flyttades upp från vår akademi. Har överraskat många med sitt med tanke på åldern mogna spel, gör sällan det spektakulära (förutom när han lossar släggan) men är så lugn och trygg med boll. Lika mycket en grovjobbare som en spelfördelare. Oerhört spännande talang med stor utvecklingspotential.
  • Oliver Hansson, 20 år och ytteranfallare. Ny från BK Astrio. Pappa Fredrik har representerat Halmia tidigare och nu går sonen Oliver i samma fotspår. En snabb och hårt jobbande poängspelare som vi hoppas ska ta ytterligare steg hos oss.
  • Markus Rydeberg, 23 år och målvakt. En stor och rejäl målvakt som tagit kliv löpande under säsongen. Fostrad i Brommapojkarna och styr sin backlinje på ett föredömligt sätt. Har en ruskigt hög högstanivå för nivån.
  • Oliver Brynéus, 22 år och ytteranfallare. Tillhörde oss denna säsongen fram tills hans utlandsstudier drog igång i somras. Kommer hem igen till våren och tillhör oss från 1 maj till 15 augusti. Snabb, teknisk och rejäl i sitt spel. En poängspelare med hög kapacitet för division 3.
Utöver ovan nämnda egenskaper så faller alla under samma kategori vad gäller personligheter. Lojala lagspelare som alla bidrar till utveckling kollektivt som individuellt.

Truppen i dagsläget, kommer att uppdateras under resans gång. Exakta antalet på varje position kan förändras löpande och målet är ca 18+2 spelare.

Målvakter
Markus Rydeberg
?????

Försvarare
Erik Pålsson
Adrian Hallsö
?????
?????
?????
?????
?????

Mittfältare
Kenan Covrk
Kristoffer Thydell
?????
?????
?????
?????

Anfallare
Oliver Brynéus
Oliver Hansson
?????
?????
?????

// Kansliet
 
Etiketter: herr