Nyförvärv till damlaget

Alva Johansson (uppe till vänster), Tuva Persson (uppe till höger), Isa Rönneblad (nere till vänster) och Izabella Blomqvist (nere till höger) är senaste tillskotten i Halmia Dam. Alva Johansson (uppe till vänster), Tuva Persson (uppe till höger), Isa Rönneblad (nere till vänster) och Izabella Blomqvist (nere till höger) är senaste tillskotten i Halmia Dam.

Silly Season är igång!

Halmias damlag har gjort klart med 4 st nyförvärv till kommande säsong. Nyförvärven bidrar med erfarenhet, drivkraft och talang till en redan stark trupp i attraktiv miljö. Självklart passar dem även in som handen i handsken i det som under säsongen kallades "det leende laget". 
 

  • Isa Rönneblad född -99 från Onsala BK.
Fysiskt stark och erfaren spelare med funktionell teknik. Bra passningsfot och väldigt noggrann i sitt spel. Allround och klok. Visat upp en smarthet i spelet på våra träningar. Lägger inga fingrar emellan.
  • Alva Johansson född -01 från IF Böljan.
Nygammal Halmian som dem senaste två åren tillhört Falkenbergslaget Böljan. En spelare med kvicka fötter och spetskvalité. Irrationell dribbler med vassa avslut. Älskar att lira fotboll och spela snyggt. Passar väldigt bra in i vår typ av fotboll.
  • Tuva Persson född -03 från Böljan.
Vänsterfotad back med offensiva kvalitéer, men även enormt defensivt skicklig. Hög frekvens i allt hon gör. Agerar snabbt både med och utan boll. Trots sin unga ålder så agerar hon med stort självförtroende och erfarenhet.
  • Izabella Blomqvist född -06 från BK Astrio.
Mycket fin teknik och spelförståelse för sin ålder. Bra förstatouch och riktigt kvick i fötterna. En bred och vass verktygslåda som ständigt har något på gång för att behålla boll och utmana motståndare. 


// Christoffer Andréasson

 
Etiketter: dam