Meddelande från styrelsen

Till alla Halmianer!  
  
2020 kommer vi att minnas som Corona-året.
Bland annat kommer vi att minnas att vi inte fick gå på fotboll. Spelsäsongen blev en enkelserie och varje match fick cup-karaktär. Vi i Halmia fick till en mycket bra damsäsong men i herrlaget fixade vi det inte, kan vi konstatera nu. Nästa år spelar vårt herrlag i div 3. Det är trist och långt ifrån det vi har arbetat för och som vi alla hade förväntat oss. Men i idrott får man inte ge sig! Nu följer tider av rannsakande för oss alla! Upp igen så snabbt som möjligt! 
  
Styrelsen är beredd att göra allt den kan för att Halmia herr ska spela i div 2 säsongen 2022. Men vi ska inte stanna där! Det ambitiösa långsiktiga målet att vårt herrlag, och damlag, ska spela elitfotboll ligger fast. Analyser av vad som inte har fungerat tillfredsställande under det gångna året påbörjas omgående och vi kommer att ställa oss alla de frågor vi behöver ställa, komma med tillfredsställande svar på dem och agera därefter. Halmia kommer alltid tillbaka! Vi har en väl fungerande förening med aktiva medlemmar som idogt arbetar med föreningens bästa för ögonen!   
  

Det är tillsammans som vi gör det möjligt!   

  
/ Styrelsen IS Halmia
 
 

Etiketter: föreningen