IF Böljan - IS Halmia Dam 0-0

Oavgjort trots rödvit dominans

Det ville sig inte riktigt. Trots stort bollinnhav och flertalet chanser så lyckades inte Halmia att peta in bollen bakom Böljans försvarsmur. 
Halmia förasökte att driva upp tempot i passningsspelet för att dra isär hemmalagets försvar, men det lilla extra saknades i avgörande läge. Vassaste chanserna kom i slutet av matchen när skott i ribban och boll som rensades undan på mållinjen räddade hemmalaget.

Peter Blomqvist säger såhär om matchen:
- Stor eloge till tjejerna som verkligen gav sitt yttersta för att få in den där bollen. Stor besvikelse att återigen gå mållösa när vi förtjänade mål men det finns bara ett sätt och det är att analysera och jobba ännu hårdare för att bli bättre.

Nästa match spelas på lördag 26/9 kl 13.00 hemma på Halmstad Arena IP då Nittorp kommer på besök.

Länkar:
Division 1 Mellersta Götaland
IF Böljan
Hallandsposten
Hallands Nyheter

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam