Biljetter Eslöv samt DM och Svenska Cupen

Sista chansen för herrarna att haka på topplagen?

På torsdag 10/9 kommer Eslövs BK på besök till Örjans vall. Matchen startar 19.00 och för att få biljetter gäller nedan:

OBS! Endast 49 biljetter tillgängliga!!

Mail/sms = går att boka nu direkt.

* Maila christoffer@halmia.se och ange i vilket namn och hur många biljetter som önskas.
* Smsa Christoffer på 0704-045599, ange samma som ovan.

För medlemmar i Club 1907 och er med årskort gäller samma som ovan, dock ej nedan information om inträde.

Efter er anmälan så sätts ni upp på en lista som bockas av vid insläpp där ni även betalar via swish/kontant. 100 kr per biljett gäller för samtliga pga nuvarande restriktioner.

Pga det låga antalet tillgängliga biljetter så vill vi prioritera medlemmar och anhöriga före ev bortasupporters.

Vid eventuella frågor så hör av er!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Herrarnas semifinal mot Astrio i DM spelas på tisdag 15/9 med asvpark 17.15 på Söndrums IP. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Svenska Cupen mot Helsingborg ska spelas onsdag 30/9 kl 18.30 på Örjans vall. Matchen är en av flera utvalda tv-sändningar och vi som förening kan inte påverka matchdag här tyvärr, trots att vi hade en överenskommelse med Helsingborg om att spela 1/10. 
Nya riktlinjer från FHM med maxtak på 500 åskådare tros träda i kraft från och med 1/10, och vi hoppas då givetvis på dispens då vår match spelas några få timmar före detta datum. Med anledning av osäkerheten kring antalet åskådare så avvaktar vi definitivt beslut från regeringen i frågan, därav går det ännu inte att köpa/boka biljetter till denna match.
Vi uppdaterar här så fort vi vet mer.


// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr