IS Halmias styrelse, vilka är de egentligen? Del 3

Ulf Fembro. Foto: Hallandsposten Ulf Fembro. Foto: Hallandsposten

Här presenterar vi styrelsens förtroendevalda

Det är inte alltid dem varken syns eller hörs, men dem gör ett stort arbete bakom kulisserna för att driva föreningen framåt. Nu presenterar vi dem en efter en här på hemsidan så att ni som medlemmar ska få en bättre insikt i vem som är vem och som ansvarar för vad.

Idag presenterar vi Ulf Fembro som har medlem/marknad i sitt styrelseuppdrag.

Vem är Du?
- Ulf Fembro, 65 år, teaterregissör mm. Är samhälls- kultur- och sportintresserad och mestadels levnadsglad. Gillar matlagning samt att äta maten i familjens och goda vänners lag.

Vad gjorde du i din civila karriär?
- Jag har just avslutat nio år som rektor för Halmstads Kulturskola. Innan dess har jag varit teaterchef i Tornedalen, Blekinge och Gävleborg. Utbildad lärare i botten.

Vad har du för tidigare relationer med Halmia?
-  Jag spelade i pojklag i en fantastiskt fin årgång i slutet av sextiotalet och början av sjuttiotalet. Tyvärr flyttade min familj från stan så jag fick inte chansen att försöka nå A-laget. I 40 år var jag borta från Halmstad men Halmia har förblivit mitt favoritlag.

Vilket är ditt uppdrag i styrelsen, och hur vill du vara med och förbättra föreningen?
- Jag är med i medlem/marknad och jag hoppas jag kan bidra till att utveckla den positiva och stolta klubbkänsla som Halmia alltid haft!

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: föreningen