IS Halmias styrelse, vilka är de egentligen? Del 2

Magnus Backe, vice ordförande i IS Halmia. Foto: Privat Magnus Backe, vice ordförande i IS Halmia. Foto: Privat

Här presenterar vi styrelsens förtroendevalda

Det är inte alltid dem varken syns eller hörs, men dem gör ett stort arbete bakom kulisserna för att driva föreningen framåt. Nu presenterar vi dem en efter en här på hemsidan så att ni som medlemmar ska få en bättre insikt i vem som är vem och som ansvarar för vad.

Idag presenterar vi vår vice ordförande och marknadschef.

Vem är Du?
- Magnus Backe, nyss fyllda 50 med sambo och två grabbar. Uppvuxen i Snöstorp men har provat på boende på flera platser i Halmstad och är nu bosatt på mysiga Frennarp.

Vad gör du i din civila karriär?
- Med en grund som grafiker har jag arbetat på några olika företag i huvudsak med någon form av produktion av printat eller tryckt material. Gick tidigt in i den digitala processen och startade egen verksamhet 2000 som utvecklats genom åren till en reklam- och markandsföringsbyrå som heter Distance grafisk produktion. Sedan ett år arbetar jag i huvudsak som webbproducent på Torget Updated.

Vad har du för tidigare relationer med Halmia?
-  Genom mitt nätverk av kunder och kontakter fick jag konsultuppdrag åt Halmia med början för ca 14 år sedan. Jag jobbade således med flera olika personer genom åren och har utfört många olika uppgifter åt Halmia under lång tid.

Vilket är ditt uppdrag i styrelsen, och hur vill du vara med och förbättra föreningen?
- Sedan jag gick in i styrelsen 2017 som ledamot fick jag ansvaret för Marknadssektionen. 2019 utsågs jag även till vice ordförande. Styrelsen, de olika sektionerna och föreningens anställda arbetar kontinuerligt med att förnya, förbättra och förädla verksamheten.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: föreningen