Inför damernas genrep, Hittarps IK - IS Halmia

Höstens seriestart närmar sig

Halmias damlag är hemma igen efter ett lyckat miniläger i Göteborg, nu vässas formen ytterligare inför återstarten av serien hemma mot Göteborgs FF kommande lördag 8/8.

Lördagens motståndare heter alltså Hittarps IK och spelar även de i division 1, men i den södra serien (som Halmia tillhörde ifjol). Precis som Halmia så har man bara hunnit med två matcher och där har resultaten slutat 1-1 och 1-0, och med det placerar man sig i delad serieledning tillsammans med bla Laholms FK.

Halmia åker till matchen med lite skadebekymmer på flera fronter, det ska dock inte vara allvarligare än att dem flesta är tillbaka i spel inom någon vecka. Truppen består av 15 spelsugna tjejer och trots manfallet så är humöret på topp hos huvudtränare Peter Blomqvist.
- Vi har haft grymt bra spel och inlevelse på träningarna, och vi har högra krav och förväntningar på varandra. Vi vill se en bra prestation och få ett bra resultat som gör oss ännu mer välmående, även om vi redan mår riktigt bra ihop.

Med det sagt så önskar vi damerna lycka till imorgon lördag 1/8 borta mot Hittarp, avspark 13.00 på Laröds IP. Obs. Glöm inte gällande restriktioner. Obs.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam