Svenska Cupen och DM

Derby i DM och toppmatch i Svenska Cupen

Herrarnas sextondelsfinal i DM spelas onsdag 22/7 på Örjans vall. Lotten landade på våra rödvita kollegor i Trönninge IF, till vardags serieledare i division 6 södra, och med en fd Halmian i Max Turnstedt i laget. Vid sämre väder kan matchen eventuellt flyttas till Halmstad Arena IP.

I omgång 1 av Svenska Cupen lottades Halmias herrar mot division 1-laget Lindome GIF. Ett Lindome som inlett seriespelet med fyra vinster på sju matcher, och en fin femteplats. En riktigt tuff nöt för Halmia att knäcka. Matchen ska spelas senast 26 augusti och Halmia står som hemmalag. Exakt dag och plats meddelas senare i veckan.

För damernas del så är det slutspelat i DM tyvärr. Dem sex poängen från gruppspelet räckte inte till avancemang som en av bästa tvåor utan dessa platser gick till Ullared och och Fjärås.


// Christoffer Andréasson (kansliet)
 
Etiketter: herr dam