Ny spelare in i herr

Simon Andersson, då i Utsikten. Simon Andersson, då i Utsikten.
Spelare kommer, spelare går...inget ovanligt men kontinuitet söker ISH självfallet.

Erik Pålsson är inte hundra ännu för återkomst och spel (men tränar nästan fullt idag), troligtvis och förhoppningsvis efter kommande sommarvila - tillbaka fullt i augusti hoppas ansvariga.

NY spelare in för Erik idag blir 22-årige Simon Andersson (son till Tommy "Hacke" Andersson = HBK), Simon är fostrad i Alet och HBK. En prototyp inte olik Pålsson som spelare. Simon blev erbjuden A-kontrakt i HBK, men antog Chalmers i Göteborg före det då. Efter träning både i Örgryte och Utsikten då blev det Utsikten i division 1 för Simon. Efter det och spel på något lägre nivå samt avklarad utbildning, väntar nu fast jobb i Göteborg fr o m i mitten på september. Simon bor idag i Halmstad och har tränat med ISH sedan i början på juni.


En riktigt bra förstärkning för ISH herr, sportsligt som socialt - hjärtligt välkommen Simon!


// Adminstrationen