DM, Laholms FK - IS Halmia Dam 1-0 (1-0)

Får nu hoppas gå vidare som bästa grupptvåa

Det ville sig inte igår heller, trots en riktigt bra första halvlek lyckas inte Halmiatejerna trycka in bollen på sina chanser. Istället är det Laholm som gör matchen första (och enda) mål strax innan halvtidsvilan.
Laholm är duktiga matchen igenom och tar över rejält i andra halvlek. Halmia försöker men matchen blir ryckig med en del byten och till slut vinner Laholm rättvist efter en svag andra halvlek av Halmia.

Därmed kniper Laholm gruppsegern och är klara för kvartsfinal i DM. För Halmias del handlar det om att eventuellt gå vidare som bästa tvåa, men många matcher återstår i vissa av dem andra grupperna så det är högst ovisst just nu.

Tredje gången gillt? Ja varför inte, i nästa match väntar nämligen Halmstad BK i lagens första möte någonsin i seriespel. Därefter väntar ett sommaruppehåll, och då hoppas vi kunna gå till vila med en seger i ryggen, eller hur?

Nästa match är "borta" mot Halmstad BK på Halmstad Arena plan 1, avspark fredag 26/6 kl 18.30. Ingen publik tillåten.

// Christoffer Andréasson
 
Etiketter: dam