Simon Silverholt lämnar för Norge

Flytten kommer inte som någon chock

Halmia landade en prestigevärvning under våren när man tog in yttern Simon Silverholt, senaste adress innan dess var som proffs i finska högstaligan på Åland och Mariehamn. 
Pga rådande pandemi så valde Simon tryggheten hemma i Halmstad, men har hela tiden varit öppen med att vilja spela högre upp i seriesystemet vilket också möjliggjordes i hans kontrakt.
Nu har fotbollen kommit igång igen och klubbarna ser över sina trupper både i Sverige och övriga Norden. Och det är utomlands som Simon nu fortsätter sin karriär, nämligen i IL Hødd i den norska tredjeligan.

Simon låter hälsa följande:
- Jag är väldigt glad att jag nu får chansen utomlands igen och hoppas på en nystart. Är otroligt tacksam för att Halmia välkomnade mig och hjälpte mig att komma igång igen. Tråkigt att jag hann spela några matcher men med kvalitén som finns i truppen så är jag övertygad om att dem kommer göra bra ifrån sig. Återigen ett stort tack till Halmia för min tid i föreningen. Vi kanske ses i framtiden.

Vi tackar därmed Simon för sin insats i Halmiatröjan och önskar honom lycka till i Norge.

// Christoffer Andréasson
 
Etiketter: herr