Stöd IS Halmia: Köp en virtuell biljett

Så kom äntligen beskedet vi väntat så länge på. Serierna drar igång från och med 14 juni!

Dessvärre är publik inte tillåten. Därför behövs kreativa lösningar för att minimera det ekonomiska bortfallet på den för föreningen så viktiga entré- och kioskförsäljningen. Att vi Halmianer håller ihop när det blåser som hårdast, det är sen gammalt. Nu behöver vi ert stöd!

Innan sommaruppehållet spelas hemmamatch för dam (14/6) respektive herr (22/6), samt ett glödande derby mot rivalerna Halmstad BK (26/6) på damsidan. Vi erbjuder nu alla att stödja föreningen genom att köpa EN virtuell biljett för alla dessa tre matcher: En samlad junibiljett!

Priset är 150 kronor. Swisha till 12 35 78 89 89.

En för alla, alla för Halmia!

Ps. i februari sålde Svenska Fotbollsförbundet rättigheterna (div1 dam samt div2-3 herr) till att livesända matcherna till fem olika mediekoncerner, därav har vi tyvärr inte möjlighet att livesända några matcher som läget ser ut just nu. 
Däremot kommer vi att göra vårt bästa för att löpande text-rapportera ifrån matchen på söndag, exakt hur berättar vi i fredagens "inför" på hemsidan. ds

// Kansliet

Etiketter: herr föreningen dam