Nyförvärv herr

Oliver Bryneus Oliver Bryneus
Efter att vår Albin Mazreku mycket oturligt åkt på flera frakturer i sin ena fot under träning, kom ett namn till oss mer än lägligt - Oliver Bryneus.

Först Albin som Vi lider mycket med, han har seriöst kämpat sig tillbaka från diverse problem och såg vass ut innan skadan. Albin kommer tillbaka igen - kämpa!!

Oliver Bryneus, född 1998 och Halmstadbo samt kanonkille, är en offensiv snabb teknisk kantlöpare med goda utmaningsegenskaper. BK Astrio är moderförening, därefter HBK och sedan Vinberg innan USA-studier med fotboll upptill. Pga covid-19 kom Oliver tillbaka i Halmstad mitten på mars, tanken är att åka tillbaka till USA och studier/fotboll - men när det blir står idag skrivet i stjärnorna, fram till dess lirar Oliver i ISH.


Hjärtligt Välkommen Oliver!!


// Administrationen