Hälsning från medlemssektionen

Om vi hjälps åt så går vi framåt!

Det är ju så med oss halmianer – vi slutar aldrig vara halmianer. Har man en gång fått kärleken till det rödvita laget så sitter kärleken i, eller hur?

I år ser vi fram emot spännande säsonger såväl på herr- som damsidan. Fina förstärkningar i båda trupperna under bra tränare gör att känslan är mer än god.

Men Covid- 19, Corona gör att det planeras för att spela en enkelserie. Det ställer ännu större krav på skärpning varje match. Liksom att ekonomin blir ansträngd.

Och det är inte minst då, kära halmianer, som ni blir extra betydelsefulla! Vi behöver mötas upp på de få matcherna som publik. Ta med vänner och släktingar till kanske det finaste och härligaste som går att uppleva i Halmstad: Fotboll på Örjans Vall, med laget med vita tröjor och röda byxor på planen. Damerna spelar oftast på Sannarp (Halmstad Arena IP), och det är också väldigt trevligt. Vi kan tillsammans skapa den där härliga läktarstämningen som gör att vår offensiva och trevliga anfallsfotboll skördar frukter och vi kan nå nästa nivå i klättringen uppåt! Vi ses på läktaren!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PS. Medlemsutskicket med fakturor för årets medlemskap bör dyka upp er i er brevlåda vilken dag som helst nu. Värt att notera är att förfallodatum redan har passerat pga att allt dragit ut på tiden, men det är inget ni behöver oroa er för, vi kommer INTE att ta ut någon dröjsmålsränta. ds.

Ps2. Den fasta telefonen på kansliet (127580) fungerar inte längre, utan det är mobilen som gäller till dem olika kontaktpersonerna. Nummer finns här på hemsidan under klubben/kontakt. ds.

Ps3. Christoffer Andreasson är anställd på 50% på kansliet, och i den mån det går så är det tisdagar och fredagar som han är på plats. Det kan dock skilja sig från vecka till vecka pga andra jobb. Ring därför alltid först innan besök.

// IS Halmias medlemssektion via Ulf Fembro och Christoffer Andreasson
 

Etiketter: föreningen