Information herr

Vuk Lugonijc upplaga 2020 Vuk Lugonijc upplaga 2020
Vuk Lugonijc är tillbaka och nu helt klar för ISH, har tidigare publicerats som klar i lokal media men då ej allt klart. Vi tog en liten pratstund med ansvarige Wallin om hur han ser på denna comeback samt nya restriktioner från Folkhälsomyndigheten som Svenska Fotbollförbundet.

Anders Wallin - hur ser Du på att få in och tillbaka vår Vuk i truppen?
- Det är såklart mycket positivt att få tillbaka Vuk till ISH. Det är en hårt jobbande, teknisk och stark spelare samt fin människa. Han är definitivt en poängspelare och vann ju också skytteligan i division 2 2017. 

Hur ser Ert träningsupplägg ut nu framåt efter Er paus samt nya liggande restriktioner?
- Vi tränar på med fyra pass i veckan och vi byter om hemma och ses på träningsplanen. Vi har planerat för att genomföra en träningsturnering i maj men den kommer sannolikt att skjutas upp lite med tanke på de nya restriktionerna att inga seniormatcher får spelas. Vi följer utvecklingen och tar det från vecka till vecka. 


Hjärtligt välkommen tillbaka Vuk, hur känns detta och hur går tankarna hos Dig?
- Trots att tanken var division 1 i år för mig så är jag otroligt glad över att jag hamnade i IS Halmia igen, en grym klubb där jag kommer få möjlighet att utvecklas vidare innan jag tar nästa steg i karriären. Jag tror väldigt mycket på laget och föreningen i år och jag tror att vi kommer vara i toppen av serien om vi fortsätter som vi gör nu.

Fotnot - Vuk får tillbaka sitt nummer 17, Erik Pålsson (som sakterliga är på gång igen) tar nummer 3.


Uppdateringar från Folkhälsomyndigheten och Svenska Fotbollförbundet;
Riktlinjer med anledning av Corona-utbrottet 
Fotbollssnack med Anders Wallin (29 minuter);
Halmstadsport.se 


// Administrationen