Bingolotto och loppis

Det närmar sig årets tredje största helg för bingolotto.

  • Jul och nyårsbingo i all ära, nu är det snart dags för årets tredje största helg för bingolotto, nämligen påsken. Med anledning av nuvarande situation kring Coronaviruset så säljs just nu bingolotto på City gross i receptionen, MEN endast med swishbetalning. Däremot kommer Halmia att ha full bemanning under påskhelgen, från skärtorsdagen (9/4) till påskdagen (12/4) så säljs lotterna av inga mindre än dam- och herrlaget. Under dessa dagar går det givietvis utmärkt att betala kontant som tidigare. Passa på att stötta föreningen denna viktiga helg, och samtidigt få slänga några ord med våra goa tjejer och killar i representationslagen. 
  • Halmias loppis söker fortfarande efter ideell personal. Tveka inte att höra av er till Leif "Kola" Bangtsson om ni vill ställa upp för föreningen, ett par timmar i veckan räcker långt. Kola når ni på 0733-828841.
  • Sist men inte minst så kan vi meddela att utskick för medlemsavgift till våra passiva medlemmar kommer att ske med start vecka 16. Byte av medlemsregister har gjort att allt dragit ut lite på tiden.
// Kansliet
Etiketter: föreningen