Vinst för dam

Träningsmatch (dam)

Onsala BK - ISH 1-3
Mål: Azra T 2, Sofia V

Det var total dominans i 60 minuter utav ISH tills matchen mattades sista 20-25 minuterna. Fullt förståligt med tanke på uppskjuten säsong. Halmias mål gjordes av Azra (2 mål) och Sofia. Många fina anfall och kombinationer idag som borde lett till minst ett par mål till för ISH. Onsala hotade med kontringsspel och hade bl a ett skott i stolpen. Men det mesta och bästa var Halmia som visade upp fint passningspel och fantastisk teknik på många fötter.

Status Moa Jönsson - efter MR (magnetröntgen) i tisdags så kom ett positivt besked igår, allt är helt och starkt. 1-2 veckors rehabilitering väntar innan fullt med igen. 

Laget/truppen;
Matilda
Saga-Celine-Alicia-Fanny
Evelina-Tilda L-Emmy
Sandra-Azra-Sofia
Avb: Cornelia (mv), Ellen (in 45), Emma (in 45), Tilda B (in 45).


// Administrationen