ISH U15

Vår härliga U15 trupp har 2019-2020 arrangerat sin egen Vintercupen på ett föredömligt vis, en ökad stimulering för alla inblandade under en lågsäsongsperiod. Turneringen pågick under perioden november-mars och slutspelad idag lördag 28 mars.

Dagens A-slutspel slutade enligt nedan;
1. Halmstad BK (Grattis HBK)
2. Laholms FK
3. Tölö IF
4. IS Halmia

VI tackar ovanstående inklusive BK Astrio, Varbergs BoIS, Getinge IF och Kungsbacka IF för en mycket trevlig tid under denna turnering. Bra samspråk klubbarna emellan, trevlig publik och utvecklande matcher med många spännande actioner individullt som lagmässigt.

ISH ser fram emot en liknande trevlig turnering 2020-2021, med dess utveckling som tillspetsning.


PS. Arrangör inklusive alla inblandade har följt liggande restrektioner som rekommendationer till punkt och pricka (hänvisning covid-19).


// Administrationen