Nyförvärv herr

Simon Silverholt Simon Silverholt
I dessa något dystra tider pga covid-19 kan ISH ändå nu officiellt presentera ett mycket intressant nyförvärv i form utav - offensiva Simon Silverholt (född 1993).

Simon har under 2018-2019 spelat i högsta ligan i Finland med IFK Mariehamn, ett stabilt lag i den ligan. Simon har hållt sig helt frisk där, något jobbig skadehistorik före det, och spelat till sig 9 mål och 8 assist på drygt 40 matcher. Före det var Simon hos GAIS, då med vår Ingelsten som tränare där, och före det HBK. Simon har fått sin fotbollsfostran i BK Astrio och där mestadels med sin far Glenn som tränare. Simon har två duktiga yngre fotbollsbröder i Oliver (Öster IF) och Taylor (Mjällby). Simon är en poängspelare och mycket snabb i fötterna, kanonfin människa dessutom.

Simon fortsätter lite i faders fotspår, pappa Glenn (då Johansson) har ju gjort några säsonger i ISH i slutet på 80-talet som början på 90 - tempramentsfull kantlöpare med en giftig vänsterfot.  


Hjärtligt välkommen Simon Silverholt till vår fina förening!!


// Administrationen