Information kring seriespel dam och herr

Enkelserie med seriestart i mitten av juni

Information från ansvariga i Svenska Fotbollförbundet;
"SvFF:s Förbundsstyrelse har nu beslutat om åtgärder kring övriga förbundstävlingar. Även här skjuts spelstart till maj-juni och de lägre förbundsserierna kommer att avgöras som enkelserier. (dvs. lagen möter varandra en gång i seriespelet)."

Div. 2 herrar, div. 3 herrar och div. 1 damer
"Seriestart för division 2 herrar, division 3 herrar och division 1 damer senareläggs till sommaren (start mitten av juni) och dessa serier spelas som enkelserier med synkronisering mot distriktsserierna. Detaljfrågor kring exakt seriestart och spelordning återkommer till föreningarna i inledningen av april.
Beslutet att genomföra dessa serienivåer som enkelserier tas som en sista utväg utifrån myndigheternas prognoser för kring smittspridningen under april/maj och för att inte tvinga föreningarna att med förskjuten seriestart spela oavbrutet varje helg under sommar och höst."


Så fort ett nytt spelprogram är fastställt så meddelas det här på hemsidan, troligtvis i mitten av april (8-9 april skall SvFF presentera nya spelordningar).


// Kansliet
 

Etiketter: herr föreningen dam