Kryss för herr i DM

DM (sista gruppmatchen)
Andersbergs IK - ISH 1-1 (0-0)
Mål: Benedict Guimson


På ett blåsigt kallt Halmstad Arena kryssade idag ISH mot duktiga division 6 laget Andersberg, ett lag som garanterat spelar i division 5 2021 om laget håller ihop det 2020. Dock är detta en match ISH skall både vinna samt göra det komfortabet. ISH har självfallet stort bollinnehav matchen igenom, men Andersberg är luriga samt lugna och bollskickliga med bra fys. Med bättre skärpa hos ISH hade det blivit klar vinst idag, men för mycket slarv och tekniska fel i avgörande moment för assist till avslut eller avslut direkt på mål hos för många i ISH idag. 1-0 för ISH gör Ben (Benedict) kort in på andra, kvittering på distansskott som inte borde blivit mål. Straff för ISH efter inhoppande Oskar blivit fälld, Oskar tar den själv men bommar likt den retur laget får. Slut 1-1 och gruppseger ISH, vi återkommer när den lottningen är klar.

Laget/truppen;
Oskar
Endrit-Adrian-Osama-Jesper
Kenan-Zemri-Hasanen
Ben-Romario-Omar
Avb: Oskar (in 75), Marcus (in 75), Kristoffer (in 45), Ola (in 75), Markus (mv).


// Administrationen