Vinst för dam i DM

Snöstorp/Nyhem FF - ISH 0-8 (0-1)
Mål: Sofia Voldby 4, Sandra Holm, Tilda Boquist, Evelina Brag, Evelina Persson.


I första halvlek bjöd SNFF upp till riktigt bra motstånd, åtminstone försvarsmässigt. ISH hade svårt att få igång passningspelet ordentligt när motståndarna täckte ytorna bra. Även om ISH lyckades etablera spelet på deras planhalva efterhand så var det inte tillräckligt distinkt för att omsätta det till fler mål än ett. Några bra chanser fanns det i en ganska tempofattig halvlek i ösregnet.
Andra halvlek hann knappt börja innan ISH gjorde 2-0 och då kändes det som luften gick ur motståndarna lite. Några fina anfall och mål bjöds det på i andra halvlek och slutsiffrorna blev komfortabla 8-0. Sofia Voldby var tillbaka efter fotledsstukning och svarade för 4 mål. ISH gjorde vad man kan begära, varken mer eller mindre. SNFF skall också ha ett plus för sitt kämpande, goda humör samt försök till spel och inget tjongande.

Laget/truppen;
Matilda B
Fanny RK-Celine G-Emma S-Saga H
Evelina P-Emmy L-Tilda L
Tilda B-Elin H-Sofia V
Avb: Moa J (in 45), Alicia H (in 45), Sandra H (in 45), Cornelia J.


// Administrationen