Helgens matcher

DAM (DM-gruppspel)
ISH - BK Astrio
Lördag 7 mars kl.14.00 (Halmstad Arena)


Match i morgon mot Astrio, hur tänker du där coach Blomqvist?
Vi underskattar inte Astrio, trots att de förlorade stort mot Laholm. Jag var där och tittade själv och jag har svårt att tro att Astrio inte har lärt sig ett och annat av den matchen så vi är laddade. Vi möter Rosengård nästa lördag så vi kommer gå runt på spelare för att klara vårt tuffa spel i svenska cupen. Men vi har en bra trupp så det blir ändå bästa laget för dagen som möter Astrio (div 2) i morgon, avslutar Peter.


HERR
ISH - Dalstorp IF
Lördag 7 mars kl.13.00 (Getinge IP konstgräs)


Division 2 laget (mittenlag 2019 i östra götaland) Dalstorp från Tranemo kommun, inte långt ifrån Borås, kommer på besök i morgon lördag. Spelplats blir nylagda fina konstgäsmattan vid Getinge Idrottsplats. ISH gör tydliga positiva framsteg vecka för vecka i sin process, vilken alla hoppas stadigt håller i sig - blir så fallet kan 2020 bli riktigt roligt. Dom flesta i truppen är i fas och tillgängliga, det är rehabtränande Albin Mazreku som har en bit kvar till matchform.


HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till Getinge IP och/eller Halmstad Arena IP!!


// Administrationen