Vinst i DM

HERR (DM-gruppspel)
ISH - Vinbergs IF (3-1) 5-2
Mål: Adrian Hallsö, Oskar Rantalla Törnfelt, Andreas Åström, Osama Hassan, Rasmus Bengtsson.


Det var mycket ISH redan fr start och det var tydligt vilka som ville och styrde mest, hemmalaget på ett regnigt Halmstad Arena. Herrarna har haft otur i deras flesta matcher i år när det gäller väderleken under match, men spelet har blivit bättre och bättre. Under tiden som 1-0 (Adde), 2-0 (Andreas), 3-0 (Oskar) trillar in så får den trogna publiken se stort bollinnehav ISH med flera fina kombinationer, Jesper-Hasanen (nyuppflyttad född 2001)-Marcus hittar många rätt här. Vinberg stack upp ibland och vid ett av dessa tillfällena fick bortalaget en mycket billig frispark ca 18 meter från Halmias mål, reduceringen här får också sättas på kontot billigt.
Andra halvlek startar och fortsatt ISH kontroll och fina kombinationer på Vinbergs planhalva, 4-1 genom Osam Hassan på distans vilket också måste betecknas något billigt. Vinbergs andra mål och 4-2 är en period ISH svajar något före-under-efter denna 4-2 reducering. Dock mycket rättvist 5-2 genom Ralle efter genomskärare från Omar. Ett litet beröm för nyuppflyttade Kenan (född 2002) är på sin plats också.  

Sista gruppmatchen spelas mot Andersbergs IK 12 mars kl.19.00 på Halmstad Arena.


Laget/truppen;
Oskar (ny för i år född 2000)
Andreas-Adrian-Osama-Jesper
Kenan-Kristoffer-Marcus
Oskar-Romario-Hasanen
Avb: Zemri (in 70), Ola (in 70), Omar (in 70), Endrit (75), Rasmus (in 75).


// Administrationen