Resultat träningsmatcher

DAM
Hittarps IK - ISH 1-2 (0-1)
Mål: Sandra Holm, Evelina Brag

ISH börjar bra och etablerar spelet på Hittarps planhalva och det dröjer inte länge förrän Sandra och Tilda B kombinerar sig igenom till 1-0, mål utav Sandra. ISH fortsätter att kontrollera matchen men Hittarp lyckas få till några kontringar efter bolltapp utav ISH och Matilda i målet tvingas till några bra räddningar. 
Första 20 minuterna i andra halvlek är ISH lite svagare och Hittarp lyckas få till en kvittering. ISH reagerar bra och sista 25 min kontrollerar ISH matchen helt och får även in 2-1 i min 85 av Brag. Totalt sett en bra genomförd match där samtliga spelare visar riktigt stort hjärta som till slut ger ISH segern rättvist.

Startelvan
Matilda 1a / Cornelia 2a
Fanny-Celine-Emma-Saga
Alicia-Tilda L-Emmy
Evelina B-Tilda B-SandraHERR
Torn IF - ISH 1-1 (0-1)
Mål: Omar Hamid

Division 1 laget Torn IF, tillika Omar Hamids tidigare förening, har gjort några bra säsonger i division 1 nu - laget har även inför detta år förstärkt bra.
Matchen idag startar ISH klart bäst och det är mycket ISH i första halvlek, laget försvarar sig bra och har flera fina anfall utifrån lagets sätt att spela anfallsfotboll. Målet gör Omar ofint nog på sin f.d förening, Zemri står för snabb spelvändning-Ferman går på överlapp via Oskar-Ferman spelar in bollen och Omar gör sin gubbe samt smäller upp ledningsbollen i nättaket. Innan det hade Zemri ett friläge efter bra kombinationsspel, efter ledningsbollen får Ferman ett friläge (inget vant läge för Mr Ferman..) efter ytterligare ett snabbt och effektivt anfall.
I andra halvlek kommer Torn ut revanschsugna och stör ISH i sitt uppbyggnadsspel effektivt och spelar i övrigt snabbare-rakare-tuffare, här har ISH det lite svårt. Här kommer också kvitteringen, dock genom ett jättebjudning utav ISH (inget vi går in på närmare än så). ISH spelare upp sig efterhand men kommer inte upp i första halvleks imponerande nivå. Man kan säg att ISH hade första halvlek och Torn andra, med andra ord ett rättvist resultat. En bra match utav ISH totalt sett och gott kvitto på vart man står för dagen fem veckor före seriepremiären.

Nästa match för laget är DM hemma på Halmstad Arena mot Vinberg nu på tisdag 3/3 kl.19.00.

Laget/truppen
Markus
Erik-Adrian-Endrit-Rasmus
Kristoffer-Zemri-Marcus
Oskar-Ola-Omar
Avb: Anton (in 75), Romario (in 75), Jesper (in 75), Hasanen (in 75), Osama, Oskar (målvakt).


// Administrationen