Helgens matcher

DAM
Hittarps IK - ISH 
Lördag 29/2 kl.12.00 (Laröds IP)
Våra tidigare seriekollegor Hittarp står som träningsmotstånd i morgon, båda lagen tillhörande i division 1 men numera ej i samma serie. Hittarp har fått ställa in ett par matcher av olika anledningar, dom har mött Bromölla (div 1) och förlorade där med 4-0.
Vårt damlag har åkt på diverse frånvaro i form av mestadels sjukdomar men även ett par skador, det blir precis så att laget får ihop en trupp till morgondagens match. På ett sätt bra då alla i truppen får sin viktiga speltid.


HERR
Torns IF - ISH
Lördag 29/2 kl.13.00 (Tornvallen)
Division 1 laget Torn från Lund står som träningsmotstånd i morgon, laget besegrade hårtsatsande div 2 laget Österlen med 3-1 senast och uddamålsförlust mot seriekollegan Eskilsminne före det. Ett riktigt bra test för ISH fem veckor kvar till seriepremiär, dom flesta spelarna i truppen är tillgängliga för spel.


UNGDOM
Söndag 1 mars
10.00 U15 - Falkenbergs FF (vintercupen på Halmstad Arena) 
14.00 Ljungby IF - U13 (träningsmatch på Lagavallen)


// Administrationen