Träningsmatcher

DAM
Eskilsminne IF - ISH
Lördag 15/2 kl.14.00 (Västergårds IP)


Eskilsminne har mött danskarna Bröndby IF U19 och spelat 2-2 mot dessa samt vunnit en inomhusturnering (Nils Holgerssons Cup). Laget har förstärkt med många nya spelare, bl a vår Frida Ottosson som bor i Helsingborg.
Vårt damlag har ångat på i veckans fyra träningspass i positiv anda med hög energi efter årets goda inledning på träningsmatchandet. Mer eller mindre alla spelare är tillgängliga, t o m målvakt Cornelia, förutom rehabiliteringstränande Olivia Engström (tillbaka i april).


HERR
Sävedalens IF - ISH
Lördag 15/2 kl.14.00 (Vallhamra IP)


Vår tidigare seriemotståndare spelar nu i en division 2 serie mer norröver, Sävedalen har dom senast åren levererat egenfostrade spelare till elitnivå (likt ISH). Årets inledning utav träningsspelandet har varit förlust mot division 1 laget Trollhättan med 1-4 och vinst senast mot seriekollegan Vänersborg med 2-1. 
Vårt herrlag har haft en riktigt bra träningsvecka efter den goda insatsen mot Tvååker trots 1-2 förlust där. En del spelare är tillbaka fullt ut medans en del andra får ta det lite lugnare pga olika känningar, Kristoffer T-Jesper A-Omar H-Osama H-Albin M är ej med i denna matchen ur lagets 22-manna trupp (exkl Erik Pålsson som sakterliga är på gång).


// Administrationen