Information ISH dam

Åsa Johnsson Stierna Åsa Johnsson Stierna
NY LEDARE
Vi kan stolt presentera en fjärde ledare till vår spännande damtrupp 2020, Åsa J Stierna - trevlig presentation nedan;
"Jag är en idrottstjej från Halmstad med stort intresse för fotboll men har bara själv spelat för husbehov. Använde istället händerna i min idrottskarriär och spelade handboll i Drott under drygt 20 år. En fantastisk tid i mitt liv med allt vad lagidrotten gav. 
Familjen är ”familjen idrott”. Det är mest fotboll men handboll, golf och gym står också på programmet. Familjen är barnen Maja, Amanda (f.d ISH, numera Växjö i Allsvenskan) och Victor (spelar i Alet) och maken Patrik (f.d aktiv i bl a Leikin och Sennan). 
När jag inte står vid sidlinjen, sitter på en läktare i någon hall, svingar klubban i Tylösand eller är på gymmet så arbetar jag. Jag är utbildad sjuksköterska samt ledarskapsutbildning och lång erfarenhet av utvecklings- och förändringskunskap. Har dock valt att prova på sjuksköterskeyrket igen efter 20 år som utvecklare och chef. 
De senaste 3 åren har jag ingått i IF Centerns ledarstab för damerna. Min roll har varit coachande i de mer mjuka frågorna vid sidan om fotbollsplanen samt en sjukvårdande funktion - allt från skoskav till att tejpa ögon. Det har varit tre år med mycket glädje med fantastiska tjejer och ledare runt mig. Jag hoppas kunna fortsätta och utveckla det jobbet i ISH tillsammans med spelare och ledare. Mina ”ledaridoler” är Irene Hansson, Janne Andersson och Bengan Johansson som alla ser uppdraget - har kunskap att utföra det med en go fingertoppskänsla samt ser individen som ska utföra det." 
HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN ÅSA!!


CORNELIA JARVING
"Från källaren till himlen";
Efter att vår målvakt Conne fått en vridning i sitt knä i slutet på en träning för ca två veckor sedan trodde alla att där gick korsbandet igen, suck. Men knäet svullnade inte upp alls och allt kändes stabilt redan dagen efter. Efter magnetröntgen, kontakt med föreningens sjukgymnast som knäspecialister (läkare med stor erfarenhet utav korsbandsoperationer) så kunde alla konstatera att detta korsband måste gått av långt tidigare efter förra korsbandsoperationen. NU kör vår kära Conne på fullt i träning igen tack vare stor styrka över och under själva "skadan", vi tror och hoppas att detta skall hålla länge framåt. Conne är matchklar igen.


IF LIMHAMN BUNKEFLO
En av damlagets motståndare i Svenska Cupens fyralags grupp, dom två andra är ju dom allsvenska lagen Kristianstads DFF (möter ISH hemma 22/2) tillika svenska mästarna FC Rosengård (möter ISH hemma 14/3). Limhamn/Bunkeflo har i dagarna dragit sig ur elitettan i år efter degradering från Allsvenskan ifjol och har stora problem med sin ekonomi. Vad som händer i övrigt här återstå att se kommande dagar, mer information senare.


// Administrationen