Resultat träningsmatcher

HERR
Tvååkers IF - IS Halmia 2-1 (1-1)
Mål: Omar Hamid

Tvååker (div 1) hade avspark och endast en Halmiaspelare rörde bollen innan Tvååker slog in 1-0 på en retur efter att målvakt Markus tyvärr tappat en boll han skulle plocka ner efter inlägg. Halmia repade dock mod snabbt och spelade in sig i matchen. Under en period i första halvlek synkade inte Halmias pressspel som backlinjens synkning på det, vilket gav Tvååker en del lättvindiga möjligheter. Omars kvittering är klass efter ett fint anfall av ISH. 
I andra halvlek är hela Halmia mer synkade och tog över mer och mer ju längre matchen gick, utan för den skull skapa några riktigt klara målchanser. Sista 20 min är det mycket ISH. Tvååkers segermål är tyvärr ytterligare en "bjudning" från Halmias sida som Tvååker förvaltade kliniskt.
Matchen höll bra division 1 klass och ISH tog ett stort steg framåt i sitt spel totalt sett jämfört med första matchen för i år förra helgen.

Laget
Markus
Erik F-Adrian-Endrit-Jesper
Ola-Zemri-Marcus
Omar-Romario-Oskar
Avb: Kenan (in 75), Hasanen (in 75), Andreas (in 75), Benedict (in 85).


DAM
IS Halmia - IF Böljan 5-1 (2-1)
Mål: Evelina Brag, Sofia Voldby, Azra Tokovic, Moa Jönsson, Tilda Boqvist

ISH tar tag i taktpinnen tidigt i dagens match, första halvlek är bra men något "hackig" i offensiven men rättvis ledning 2-1 i paus.
Andra halvlek är riktigt bra från Halmias sida och den bästa på bra länge. Hårt synkat kollektivt arbete och spel i glädjens tecken offensivt som defensivt, många trevliga intränade kombinationer sista 30 meterna framför motståndarens mål där flera lyckades hela vägen in i nät. 
Två seriekonkurrenter möttes idag, en liten fingervisning på vad som komma skall månne. Två matcher så här långt 2020, två vinster med 8-3 i målskillnad fördel ISH mot motstånd på samma nivå - 2020 startar lovande.

Laget
Sai
Sandra-Alicia-Fanny-Saga
Evelina P-Tilda L-Emmy
Azra-Elin-Sofia
Avb: Moa (in 45), Tilda B (in 45), Ellen (in 45), Celine (in 45), Evelina B (in 45), Lina (in 45).


// Administrationen