Träningsmatcher

Både dam och herr matchar i morgon lördag 8/2, båda lagens andra träningsmatch i år. Bägge lagen får också "nya" spelare till sig i respektive trupper, befintliga spelare som ej var disponibla förra helgen av olika anledningar.

Damlaget spelar hemma på Halmstad Arena konstgräs mot seriekollegan IF Böljan från Falkenberg med matchstart kl.14.00, detta är Böljans första match i år. En tidig fingervisning på vart lagen står inför kommande seriespel om två månader. 

Herrlaget möter division 1 laget Tvååkers IF på bortaplan (Övrevi konstgräs) med matchstart kl.13.00, ett Tvååker som ISH besegrade i kvalet till Svenska Cupen på Örjans Vall ifjol höstas. Tvååker har som vårt herrlag spelat en match tidigare i år, då gjorde Tvååker en bra match mot HBK där Tvååker endast förlorade med 2-1. Tvååker har nyligen signat den rutinerade mittbacken Per Karlsson till sig från Falkenbergs FF, dit gick just Per från Tvååker inför 2013. 
Med andra ord en inspirerande uppgift för herrarna.


// Administrationen