Nyförvärv herr

Romario Hulea Romario Hulea

Offensiva Romario Hulea (född 1995) har varit i vår träning sedan träningsstarten 20 januari inklusive matchen mot Stafsinge i lördags, Romario har visat upp såpass god kvalité med spännande egenskaper för ledarstaben så ISH valde att erbjuda honom en plats i truppen 2020 - Romario godtog erbjudandet med glädje. 

Romario är fostrad i Trönninge IF innan han lämnade för HBK U efter året då han var med på elitpojklägret. Efter HBK U blev Laholms FK för att därefter prova lyckan i Ängelholms FF, en liten tid i SNFF har Romario också. I ÄFF avancerade Romario snabbt upp från dom äldsta U-lagen till A-truppen och där erbjuden A-kontrakt. Dock tackade Romario nej till detta under en mycket jobbig ekonomisk tid där för ÄFF, istället har Romario studerat och spelat fotboll i USA på hög nivå och därifrån hemkomst och färdigutbildad december 2019.

Romario är en snabb hårt arbetande forward med näsa för mål - hjärtligt välkommen till IS Halmia!!


// Administrationen